påverkas du som bankkund av corona

Coronaviruset förändrar hela tiden läget – både på börsen men också genom beslut om resor och liknande som ställs in. Därför har vi samlat information om vad som gäller och kommer löpande att uppdatera dig om läget om hur du som bankkund påverkas.  

Vi finns här för dig!

Som kund är du alltid välkommen att kontakta oss. Just nu rekommenderar vi dig att göra dina ärenden via appen, internetbanken eller telefon.

Family chilling in the sofa.

Hur påverkas min resa?

Har du en planerad resa eller funderar på att boka? Vi har samlat information om vad som gäller vid avbeställning och om du blir sjuk på resmålet.

A couple with suitcases in the city.

Vad händer världens börser?

Följ våra experters syn på marknaden och hur du bör tänka just nu.

Woman and man looking at a computer screen.

Smarta apptips för en enklare vardag

Med omtanke om de riskgrupper som finns och för att undvika att coronaviruset sprids vidare ber vi dig som känner dig sjuk eller har rest till något av riskområdena att undvika våra kontor och istället använda vår app eller vår internetbank för att göra dina banktjänster.

Effekter av Coronaviruset påverkar det ditt företag

Vi blir alla överösta med information om spridningen av det här viruset över världen och dess medicinska effekter. Utöver det så uppstår det också helt andra effekter – affärsmässiga ekonomiska effekter, där företag kan drabbas av svårigheter på både kund- och leverantörssidan.

Vi vill göra dig som kund hos oss uppmärksam på att vi förstår att den typen av problem kan uppstå och att vi som din bank i så fall kommer att göra allt vi kan för att stötta dig och ditt företag.

Vi vill gärna att du hör av dig tidigt om du märker att du får bekymmer på något sätt, så att vi tillsammans kan prata om vad som kan och behöver göras.