Hoppa till textinnehållet

Företag -  din företagsbank

Vi finns här för dig

Vi drivs av att vara den allra bästa banken för dig och ditt företag. Därför vill vi lära känna din verksamhet, förstå dina utmaningar och ta del av dina visioner. Allt för att kunna skapa förutsättningar för att vi ska kunna göra bättre, större och mer lönsamma affärer – tillsammans.

Bild på man som läser prospekt

Din affärspartner

Den lilla bankens närhet i kombination med den stora kompetensens muskler; det beskriver oss på Åtvidabergs Sparbank väl. Vi vill vara din affärspartner, din rådgivare och ditt bollplank. Vi vill se dig lyckas och jobbar ständigt för att tillhandahålla tjänster som gör det möjligt.

Victoria och Oskar

Lyssna Petters spartips

Petter Krantz har ett väldigt gott råd till alla företagare.- Månadsspara och placera pengarna i fonder. Det är förvånansvärt få som vet att det ens är möjligt

Petter

Hör gärna av dig!

Du är alltid välkommen att kontakta oss. 

Fyra företagsrådgivare

Aktuellt

Hurra & Tack!

Vi har Sveriges nöjdaste företagskunder. För andra året i rad! Tack för ert förtroende.

 

Sparbankerna som grupp har Sveriges nöjdaste kunder, både vad gäller privat- och företagskunder. Det visar SKI:s (Svenskt Kvalitetsindex) senaste mätning av hur nöjda kunderna är med bankerna.

Medalj SKI

På Facebook, Instagram och LinkedIn skriver vi om om det senaste. Följ oss gärna!

Illustration på hand som håller mobil

Nya internetbanken

Nya internetbanken har en helt ny design och enklare navigering. Allt är inte på plats ännu men vi utvecklar och förbättrar löpande.Vi har förbättrat flera funktioner.

Många företagare letar efter