Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Jobba hos oss

Grafisk bild

Åtvidabergs Sparbank startades 1867. Vi är inte som andra banker. Vi är en fristående sparbank.

Vi fattar våra egna beslut och är fria att bestämma hur vi vill använda vår vinst. Vi återinvesterar i sådant som gör gott för våra kunder och för Åtvidabergsbygden. Vi bidrar på så sätt till en ökad tillväxt och en god
samhällsutveckling. Våra kunder är privatpersoner, företag, föreningar och organisationer, främst i Åtvidabergs kommun. Vi har de senaste åren haft en mycket god utveckling, med stadig tillväxt av kunder, god lönsamhet och ökad affärsvolym. De administrativa uppgifterna är samlade i ett bolag som ägs av tre av de fristående sparbankerna i Östergötland. Vårt mål är nämligen att erbjuda förstklassig kund- och bankservice, med närheten och enkelheten hos den lilla banken och med kompetensen hos den stora. Det gör vi med 15 professionella och engagerade medarbetare och en affärsvolym på 6 500 Mkr.

Verkställande Direktör

Vill du ta över stafettpinnen och bidra till att Åtvidabergs Sparbank fortsätter att vara en viktig lokal utvecklingsmotor? Vill du också bidra med affärsmässighet och utveckling av både medarbetare och kunder, är du välkommen till oss på vår resa framåt.

Vi samarbetar med COJN EXECUTIVE i denna rekrytering. Du ansöker och läser mer om uppdraget via www.cojnexecutive.se
Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Louise Giljam 0723-24 23 26
Välkommen med din ansökan senast 25 augusti 2019!

Försäkringsspecialist

Brinner du för att driva arbetet kring tjänstepension och försäkringar samtidigt som du tillsammans med ett härligt gäng får bidra till åternäring och lokalt engagemang i orten?

Vi samarbetar med extern part i denna rekrytering. Du ansöker och läser mer om ansökan via Varbi.com.

Sista ansökningsdag är 21 augusti 2019.  

Extrapersonal till Kassa & Kundtjänst

Vi söker studenter som kan jobba hela eller större delen av sommaren – och extra under terminerna - i vår Kassa & Kundtjänst.

Här tar du hand om bankens ”vardagskunder” som behöver hjälp med kontanthantering, öppna bankkonton, internetbank, mobilbank, mm.


Vi söker dig som har talang för att prata med andra människor - gammal som ung - och som på ett noggrant och systematiskt sätt tycker om att ge andra service som bygger på förtroende och kvalitet.
Du kommer att jobba i ett tämligen ungt gäng av 3-4 personer som också kommer att ge dig utbildning och stöd.
Vi ser gärna att du har möjlighet att sätta av några veckor under vintern/våren för att jobba in dig i våra rutiner och vår miljö.
Din personlighet är viktigast men om din utbildningsinriktning ligger riktat mot ekonomi så är det en pluspoäng.
För mer information om tjänsterna kontakta vVD Christian Ottosson 0120-840 12

Ansöker gör du genom att skriv några rader - bifoga gärna en CV och mejla till: