Skip to content

Bo

Inspirerande nyheter som ger dig bättre koll på bostadsmarknaden och din boendeekonomi. Så att livet blir enklare och framtiden roligare. Läs mer om boende och skapa dig en bättre framtid!

Tips till dig som bor inneboende/i kollektiv

Att bo inneboende eller i kollektiv kan vara ett bra alternativ om det är svårt att hitta ett eget boende. Här får du tipsen så att ditt boende blir säkert.

Three persons near a pedestrian crossing.

När vuxna barn bor hemma

Att vuxna barn bor hemma är idag ingen ovanlighet. Men när är det egentligen rätt att barnen börjar betala för sig hemma, och vilka andra saker kan man förvänta sig av sitt vuxna barn?

Two teenagers and a man getting in to a turquoise car.

Sålt bostad? Tänk det här!

Har du sålt din bostad? Då kommer här lite tips – både för dig som sålt med förlust och för dig som gjort en vinst.

Packing the car

5 tips för hållbar renovering

Att renovera hållbart både för miljön, egna plånboken och långsiktigt över tid kan låta som en svår ekvation, men här får du expertens bästa tips.

Male hands working with drawings in carpenter's workshop - small business

Energieffektivisera ditt hus

Att se över sitt hus för att hitta energitjuvarna är bra, både för din plånbok och för miljön.

Father and two kids shopping for a dishwasher.

Vad krävs för att bolån?

Många drömmer om att kunna köpa en egen bostad. Men det är mycket som vägs in innan man blir beviljad ett bostadslån. Vi benar ut vad som krävs – och hur besluten tas.

5 tips när du flyttar ihop

Har relationen tagit ett nytt kliv och ni har bestämt er för att flytta ihop? Eller kanske är ni två vänner som slår era påsar ihop? Oavsett anledning finns det några saker som är bra att tänka igenom innan flyttlasset går.