Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Spara och placera
Internetbank, app och BankID

Bli föreningskund

Välkommen som föreningskund hos oss!

 

Vill er förening bli kund i banken eller är ni redan kund och har gjort förändringar i föreningen som påverkar relationen till banken? Välkomna att höra er så så hjälper vi er! 

Grönt eklöv

Ny kund i banken

Hör av dig till oss på bankkontoret för att boka ett möte. Vi talar då om vad föreningen behöver förbereda och eventuellt lämna in till oss före mötet.

Föreningen ska vara registrerad och ha uppdaterade uppgifter hos:

När vi ses kommer vi ställa frågor om föreningens verksamhet och hur ni kommer att använda våra tjänster. Det gör vi för att förstå och lära känna föreningens verksamhet samt skydda både dig och banken från brott, helt i linje med svensk lagstiftning.

Ladda ner vår checklista för att underlätta när vi ses!

Befintlig kund i banken

Vi behöver få veta när föreningen ändrar följande:

  • Internetbanksanvändare
  • Kontaktuppgifter
  • Föreningens namn

 

Välkommen till oss på bankkontoret. Kom ihåg att först uppdatera era uppgifter i officiella register.

 

Förbered att ta med på mötet

  • Senast antagna stadgar
  • Kopia på årsmötesprotokoll eller konstituerande möte för nybildad förening
  • Protokoll från styrelsemöte

Tänk på att det ska tydligt framgå vem/vilka som får företräda föreningen hos banken. Det ska också stå om de företräder föreningen ”var för sig” eller ”två i förening”

Värdefullt med ett levande föreningsliv med stor bredd

Vi vill bidra till att fler lokala föreningar kan växa och utvecklas så att alla som bor och verkar I Åtvidaberg kan ta del av ett rikt föreningsliv. Vi ger tillbaka till idrotts- och föreningslivet för att vi vill se en mångfald av aktiviteter och möjligheter som gör att människor trivs här och vill flytta hit. Totalt stöttar vi hundratals föreningar!

Som fristående sparbank bestämmer vi själva hur vi vill använda vår vinst. Att ge tillbaka är inget nytt, det har vi gjort i mer än 150 år, men det är först på senare år vi har satt namn på det - vi kallar det för Åternäring.